Arhanghelul Cassiel, inger al vitezei, al accelerarii lucrurilor

Arhanghel Cassiel

Arhanghelul Cassiel, inger al vitezei, al accelerarii lucrurilor, “parinte al timpului”. Este guvernatorul planetei Saturn, protector al zodiilor Capricorn si Varsator si a celor nascuti sambata.

Cassiel insemnand „Viteza lui Dumnezeu” sau „Dumnezeu este mania mea” este un inger care apare in lucrari de mistica si magica evreiasca, crestina si islamica extracanonica, adesea ca unul dintre cei sapte arhangheli, ingerul lui Saturn Arhanghelul Cassiel este ingerul divin al timpului.

Arhanghelul Cassiel este cel care deschide cea de-a 6-a poarta “Poarta zilei de sambata”. Este o poarta in culorile pamantului, o poarta a serenitatii, a victoriei asupra raului terestru, satanic.

Cum treci bariera timpul? Cum ajungi sa stapanesti timpul?

El face ca lucrurile sa se intample mai repede, le poate accelera, da viteza proiectelor tale, indeparteaza obstacolele din drumul proiectelor tale. Invocandu-l vei avea drum drept fara piedici, obstacole care sa intarzie indeplinirea proiectului tau, dorintei tale.

Energiile ingerului Cassiel duc catre ceea ce se poate numi “noroc chior”, castiguri neasteptate, bani “picati din cer”, cu care se poate demara sau consolida ceva menit sa treaca de bariera timpului.

Invocare catre Arhanghelul Cassiel

  1. Cassiel, slavit sa fi de Dumnezeu, cel care ti-a dat stapanire peste trecerea timpului,
  2. Ajuta-ma in acest moment al vietii mele cand am mare nevoie de responsabilitate si moderatie.
  3. Uneori simpt asupra mea povara lumii si simt ca nu mai am puterea sa merg mai departe fara ajutor divin.
  4. Sterge lacrimile suferintei mele si inlocuieste-le cu lacrimi de bucurie si fericire.
  5. Da-mi rabdare si cumpatare ca sa depasesc toate obstacolele in calea mea catre ceruri, ca sa nu ridic mana mea asupra celui nevinovat, ca sa invat sa traiesc dupa timpul ceresc si ca sa castig darurile Creatorului, pentru binele meu si pentru binele intregii Creatii.
  6. Vegheaza-ma in calatoria vietii si fii ghidul meu, ca sa nu pierd calea cea adevarata. Amin!

Rugati-va pentru calauzirea sa divina atunci cand incepeti un proiect de durata, pentru indeplinirea visurilor, pentru oportunitati si noroc in afaceri, tranzactii, investitii, pentru un nou inceput, pentru gasirea echilibrului, depasirea blocajelor, pentru incredere in sine. Cereti-i ajutor cand sunteti separati de cei iubiti, cand sunteti singuri, parasiti, marginalizati pe nedrept. Tot el ne aduce si intelepciune cu privire la proprietatile terapeutice ale timpului.

Asa cum am spus deja ziua lui este sambata si puteti aprinde o lumanare in culorile pamantului: galben, maro, asta nu inseamna ca daca il chemati in alta zi, el nu v-a veni.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!