Arhanghelul Ariel – Inger al Prosperitatii

Arhanghelul Ariel - Inger al Prosperitatii

Arhanghelul Ariel – Inger al Prosperitatii

Numele Ariel inseamna “Leul sau leoaica lui Dumnezeu” si, desigur, acest Arhanghel este adeseori asociat cu leii.

Culoarea: roz pal

Cristal: cuart roz, apatit, agat, muschi de copac

Arhanghelul Ariel ne aduce abundenta si prosperitate.

Arhanghelul Ariel ne ajuta sa intelegem ca necesitatile noastre materiale sunt asigurate pe masura ce urmam evolutia noastra spirituala si realizam misiunea noastra spirituala si direct proportional cu implinirea acestor aspecte.
Arhanghelul Ariel ne ajuta cu mijloacele necesare, tot ceea ce este necesar pentru evolutia noastra spirituala si implinirea misiunii noastre spirituale, el ne ajuta astfel cu: locuinta, resurse, mijloace necesare.

Arhanghelul Ariel este foarte bun prieten cu Arhanghelii Haniel si Rafael, deseori ei se sfatuiesc si actioneaza impreuna.

Arhanghelul Ariel – Inger al prosperitatii aduce prosperitate si abundenta, ne ajuta cu tot ceea ce avem nevoie in viata pamanteasca, important este sa ii cerem ajutorul si sa il rugam sa rezolve problemele cum crede el ca este mai bine, nu cum credem noi ca este mai bine.

Chemati-l pe Arhanghelul Ariel oricand si oriunde. Totusi, va fi mai usor sa-i simtiti, vedeti, auziti si cunoasteti prezenta daca veti face aceasta invocatie in aer liber, in natura, in special in apropierea unei ape. El mai este si protectorul mediului, a animalelor salbatice, a pestilor si a pasarilor.

Arhanghelul Ariel este ingerul naturii, cel care guverneaza taramul Spiritelor Elementare, numite gnomi, spiridusi, ondine, zane, elfi, personaje mitice prezente in toate genurile de arta de-a lungul timpurilor, care de altfel sunt foarte reale si foarte des percepute mai puternic de copii decat de adulti.

Este considerat patronul homeopatiei si al celor care se ocupa cu medicina naturista. Ajuta la vindecarea emotiilor negative, mareste iubirea de sine si aduce pace interioara.

Aduce inspiratie si idei pentru a-ti gasi drumul spre cresterea abundentei in toate domeniile vietii. Te ajuta sa-ti gasesti un loc de munca, sau sa schimbi serviciul. Te ajuta sa pornesti o afacere, asigura fluxul prosperitatii in domeniile in care produci bani.

Rugaciune catre Arhanghelul Ariel – Inger al Prosperitatii

Arh. Ariel, stiu ca ai darul magiei divine si iti cer ajutorul pentru indeplinirea dorintelor mele (spui dorintele). Arata-mi ce am nevoie sa stiu ca sa le tot manifesta acum. Ajuta-ma sa cred ca imposibilul este posibil. Consolideaza gandurile, sentimentele si viziunile mele cu energia ta divina astfel incat sa am puterea de a manifesta tot ce imi doresc. Iti multumesc Arh. Ariel pentru ca tu si cu mine cream magie in viata mea.

3.7/5 - (23 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Arhanghelul Ariel – Inger al Prosperitatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!