Anauel, Ingerul Prosperitatii

Anauel, Ingerul Prosperitatii

Anauel Ingerul Prosperitatii

Anauel este Ingerul Prosperitatii si ii ajuta pe oameni sa faca averi adevarate. De obicei lucreza cu oameni care fac trecerea de la lacomie la generozitate. El este Ingerul lor pazitor.

Daca il invocati pe Anauel si nu mai credeti in saracie, atunci va poate ajuta. El este acel aspect al Duhului Sfant care este prosperitate si abundenta. Invocandu-l, te ajuti sa-ti schimbi gandirea.

Mintea majoritatii oamenilor este atat de plina de ganduri de lipsa, de saracie si de teama ca nu pot nici macar sa se poata bucura de ideea prosperitatii lui Dumnezeu. Deci acesti oameni devin saracie. Ei sunt in cautarea si cu disperare cauta bani din teama de pierdere si lipsa. Oamenii care se gandesc la prosperitate dau si dau, fara frica de lipsa, pentru ca stiu ca sursa abundentei lor este inepuizabila.

Nu este usor la inceput. Inlocuiti demonul saraciei cu Ingerul de prosperitate!

Cum sa-l invocati pe Anauel Ingerul Prosperitatii?

Stati linistiti in rugaciune si meditatie. Tamaie usoara sau o lumanare aprinsa pentru el. Vorbeste cu el, asculta-l, lasa-l sa te ghideze. Abundenta este divina si lipsa este satanica. Deci, vorbește cu el si incearca sa-l auzi.

A invoca este sa sunati. Suna-l! Suna-l! Ceea ce vrea sa faci este sa vorbesti cu el si sa incerci sa-l auzi. .

Invoca-l, vorbeste cu el, impartaseste-i planurile tale ai incearca sa il asculti.

Dar daca iti poti lua gandurile de la saracie, lipsuri, neajunsuri si ramai mereu concentrat asupra lui Anauel Ingerul Prosperitatii, atunci vei deveni abundent. Veti fi un magnet pentru bogatia lui Dumnezeu si atunci saracia se va topi pentru voi.

Pentru a va conecta mai usor cu Anauel Ingerul Prosperitatii puteti sa va ajutati de uleiuri esentiale cum ar fi: scortisoara, patchouli, cuisoare,  de betisoare parfumate pentru prosperitate, abundenta, ridicarea vibratiei, de cristale cum ar fi: vanadinit, zincit, citrin, ochi de tigru etc.

 

 

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!