Algoritm de deblocare a energiei banilor

Algoritm de deblocare a energiei banilor
Algoritm de deblocare a energiei banilor
Acest algoritm este bine sa se faca cu o cruce de lumina, adica sa aprindeti 9 lumanari in cruce, sa stati cu fata catre est. La inceputul algoritmului am pus o mantra huna foarte puternica care da putere mare de materializare a cuvintelor.  Ai grija ce gandesti si ce spui dupa ce rostesti aceasta mantra, ca ea materializeaza foarte repede tot ce verbalizezi. Daca simti sa scchimbi ceva sau sa adaugi ceva in algoritm, fa-o! Acest algoritm citeste-l cu voce tare.

Algoritm de deblocare a energiei banilor

O KA’U OLELO KO’U MANA! Cuvantul meu este puterea mea, puterea mea este cuvantul!

 Doamne Dumnezeul meu, iti multumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat mie aici pe Pamant.
Sunt constient/a ca eu pot sa imi creez propria realitate cu ajutorul Tau Doamne, prin intermediul Tau, spre binele meu cel mai inalt, atat cat imi este ingaduit!
De aceea acum, Eu TE ROG sa ma Ajuti pe mine….(numele)
Sa ma dezleg de toate legaturile, blocajele, lemitarile, autolimitarile, piedicile, obstacolele, programele pe care le intampin in crearea realitatii si abundentei mele.
Aleg sa simt abundenta, prosperitatea, bucuria, iubirea, cum curge prin mine, la fel cum curge Lumina Ta prin trupul si sangele meu.
Aleg sa simt cum respir abundenta si prosperitatea la fel cum simt aerul care intra si iese in/prin plamanii mei.
Creatorule, dezleaga-ma de toate blocajele, de toate legaturile karmice, dezleaga-ma de magie, de programele de pierderi, programele de saracie, programele de lipsa, de griji,  de rezistentele pe care le intampin in crearea si primirea banilor mei prin drept divin.
Dezleaga Tu Doamne, drumurile mele, Sporul meu, Dreptul meu divin in bani, Dreptul meu divin in casa, ingerul sporului meu, ingerul sporului afaceri mele, sufletul si structurile mele si CURATA-LE IN LUMINA DIVINA si TRIMITE-LE TU DOAMNE, CURATE, PURIFICATE inapoi la mine pentru a ma ajuta sa simt tot ce este divin in mine sa simt abundenta nemarginita care ne înconjoara!
Trimite Tu Doamne, toate blocajele, limitarile, autolimitarile, piedicile, obstacolele, legaturile, magia, entitatile negative, programele negative si rezistentele financiare in Lumina si transforma-le cum stii TU mai bine.
Las in grija ta toate aceste negativitati si imi simt inima libera si usoara.
Permit si binecuvantez ca toate blocajele si rezistentele sa se transforme in iubire si bucurie.
Permit banilor/darurilor cuveniti/cuvenite prin Drept Divin sa intre in viata mea Acum si Aici usor si fara efort!
Permit abundentei si prosperitatii sa intre si sa curga prin mine in fiecare moment al vietii mele.
Permit oportunitatilor sa vina la mine si sa le atrag din toate directiile cu gandul ca si un magnet.
Tot ce ating si tot ce fac se transforma intr-un mare succes.
In fiecare moment al vietii mele, Doamne, te rog ajuta-ma sa-mi curat mintea si gandurile pentru a pastra doar energia pura pozitiva ce vine de la TINE.
Creatorul Meu Tu cel care mi-ai dat viata si ai pus in mine Esenta Ta Divina, Tu cel care mi-ai ingaduit sa vin aici pe Pamant pentru a-mi face Misiunea mea personala,
TE ROG AJUTA-MA,
PROTEJEAZA-MA ,
BINECUVANTEAZA-MA ,
AJUTA-MA SA AM PARTE DE TOT CEEA CE ESTE MAI OPTIM SI BENEFIC PENTRU MINE AICI SI ACUM!
Elibereaza-ma de tot ce este negativ.
Descarca Tu Doamne in mine , toate convingerile pozitive legate de bani si abundenta, prosperitate, succes, creativitate, toate programele pozitive, activarile si darurile care ma ajuta sa evoluez in Lumina si abundenta absoluta!
Eu sunt Una cu abundenta, cu energia banilor, a darurilor de orice fel, care aici pe Pamant ne sunt necesare pentru a experimenta si a evolua in conditii minunate.
Arhanghele Gabriel, iti multumim ca esti aici cu noi, iti multumim pentru sustinere, iti multumim pentru toate darurile care ni le aduci de la Creator, iti multumim pentru abundenta si prosperitatea pe care o directionezi catre noi!
Iti multumim, Te Iubim!
Multumesc Doamne pentru tot ce primesc in fiecare zi in viata mea, de la Tine !
Multumesc! Multumesc! Multumesc!
S-a implinit! S-a implinit! S-a implinit!
Amin! Amin! Amin!
4.5/5 - (6 votes)

Un comentariu la „Algoritm de deblocare a energiei banilor

  • Mulțumim lui Dumnezeu ptr viața și ptr toate darurile pe care n-i le-a dat și pe care le primim în continuare !
    Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!