Algoritm de deblocare a energiei banilor

Algoritm de deblocare a energiei banilor
 
 
Algoritm de deblocare a energiei banilor
Este un algorit de curatare a fluxului financiar si descarcare de programe si convingeri pozitive legate de bani, prosperitate, abundenta si succes.

Algoritm de deblocare a energiei banilor

Eu ALEG sa ma dezleg de toate blocajele pe care le intampin in crearea realitatii abundentei. Vreau sa simt abundenta cum curge prin mine, la fel cum curge sangele in vene. Aleg sa simt cum respir abundenta la fel cum simt aerul care intra si iese in plamanii mei.
Creatorule, indeparteaza  toate blocajele negative, toate rezistentele pe care le intampin in crearea banilor, limitarile, autolimitarile mele, convingerile negative si tot ce ma opreste sa primesc ceea ce-mi doresc.
Trimite toate blocajele, limitarile  si rezistentele financiare in lumina Ta si transforma-le cum stii TU mai bine. Permit blocajelor si rezistentelor sa se transforme in iubire si bucurie.
Permit banilor sa intre in viata mea.
Permit abundentei sa curga prin mine in fiecare moment al vietii mele.
Permit oportunitatilor sa vina la mine si le atrag cu gandul.
Permit ca tot ce fac si tot ce ating sa se transforme intr-un mare succes.
In fiecare moment al vietii mele, Doamne, curata-mi mintea si gandurile pentru a pastra doar energia pozitiva ce vine de la TINE.
Elibereaza-ma de tot ce-i negativ. Descarca din mintea Ta Doamne, toate convingerile pozitive, programele legate de bani, abundenta, prosperitate, belsug, bogatie si succes.

4/5 - (17 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!