A concepe – a crea – a trai experienta

A concepe – a crea – a trai experienta

 

A concepe – a crea – a trai experienta

“Ganditul” afecteaza starea de A Fi. Ceea ce gandesti – asupra a ceea ce tu te concentrezi – se va manifesta in realitatea ta prezenta individuala. Astfel, daca esti trist si gandesti ganduri de bucurie si pozitive, cu usurinta iti vei “gandi drumul” inspre a fi fericit. Pur si simplu te muti dintr-o parte a Sinelui tau, in alta.

Dar exista o “scurtatura”. Poti trece in orice stare de a fi doresti – adica poti sa chemi orice parte din Adevarata ta Stare de A Fi, in orice moment, pe loc, stiind, pur si simplu, ca ea este si declarand ca asa este. In momentul in care declari ceea ce stii, faci ca lucrurile sa fie asa. Declaratiile devin mult mai puternice daca sunt construite ca propozitii care-l contin pe “Eu Sunt”.

Starea de A Fi este cea mai rapida metoda de creatie.

Starea de A Fi este instantanee. In comparative cu ea gandul tau este foarte incet. Orcat de rapid ar fi, gandul este foarte incet in comparatie cu starea de a fi. O declaratie adevarata in legatura  cu starea de a fi se face fara sa te gandesti la ea. Daca te gandesti le ea, in cel mai bun caz o vei amana si in cel mai rau caz o vei nega.

Ganditul este un instrument foarte puternic, este unul dintre cele Trei Instrumente de Creatie

Gandul, Cuvantul si Fapta

Gandul este parintele care da nastere tuturor lucrurilor.

Emotia este cea care atrage. Gandul este energie pura. Orice gand pe care-l ai pe care l-ai avut vreodata si-l vei avea vreodata este creator. Energia gandului tau nu moare niciodata. Niciodata. El isi paraseste fiinta si se indreapta cu capul inainte in Univers, extinzandu-se peste tot.

Un gand este pentru todeauna. Toate gandurile cuaguleaza; toate gandurile intalnesc alte ganduri, se intretaie intr-un labirint incredibil de energie, formand un model in vesnica schimbare de o inexprimabila frumusete si de o inimaginabila complexitate.

  1. 1. Gandul este primul nivel de creatie. Apoi urmeaza cuvantul, tot ceea ce spui este gand exprimat. El este creator si emite in Univers energie creatoare. Cuvintele sunt mai dinamice, mai creatoare decat gandul, deoarece cuvintele sunt la un nivel diferit de vibratie fata de gand. Ele intrerup (schimbarea, modificarea, afecteaza) universal cu un impact mai mare.
  2. Cuvintele sunt al doilea nivel de creatie. Apoi urmeaza actiunea. Actiunile sunt cuvinte in miscare. Cuvintele sunt ganduri exprimate. Gandurile sunt idei formate. Ideiile sunt energii puse la un loc. Energiile sunt forte eliberate. Fortele sunt elemente existente. Elementele sunt particule din Dumnezeu, parti din totul, material prima a orice. Inceputul este Dumnezeu, sfarsitul este actiunea.
  3. Actiunea este Dumnezeu care creeaza sau Dumnezeu trait ca experienta.

Tot ceea ce vezi in lumea ta este produsul ideii tale despre ea.

Daca vrei ca viata ta sa porneasca incepe imediat prin a-ti imagina cum vrei sa arate si incadreaza-te in ea.

Cuvantul “EU” este cheia care porneste motorul creatiei.

Cuvintele “EU SUNT” sunt extrem de puternice.

Ele sunt afirmatii lansate catre Univers. COMENZI.

Orice urmeaza dupa cuvantul “EU” (care il pune in miscare pe Marele Eu Sunt) are tendinta de a se manifesta in realitatea fizica.

Daca exista acum ceva ce tu alegi sa traiesti ca experienta in vita ta, nu-l dori – ALEGE-L.

In momentul in care spui “doresc” ceva, Universal, spune “Chiar ca-l doresti” si iti da experienta  precisa – EXPERIENTA  “de a dori”!

Tot ceea ce spui dupa cuvantul “EU” devine comanda ta creatoare. Duhul din lampa lui Aladin – ceea ce Eu Sunt, exista doar pentru a se spune.

Dumnezeu  produce ceea ce voi solicitati. Voi solicitati exact ce ganditi, simtiti si spuneti.

Universul  nu poate sa-ti dea ceea ce tu nu crezi ca poti avea – indiferent de cat de mult doresti – pentru ca Universul nu poate  incalca propriul tau gand in aceasta privinta. Nu poate sa o faca. Aceasta este legea. A crede ca nu poti avea ceva, este acelasi lucru cu a nu dori sa-l ai, dat fiind ca duce la acelasi rezultat.

Deci, primul pas este sa inveti sa-ti monitorizezi gandurile, sa te gandesti la ceea ce gandesti in clipa aceea. Cand te surprinzi avand ganduri negative, gandurile care neaga cea mai inalta idee despre ceva – gandeste din nou!

Atentie ce gandesti si ce afirmi dupa cuvantul “Eu” si mai ales “Eu Sunt” – ele sunt comenzi pentru Univers.

Alege lucrurile, experientele pe care doresti sa le traiesti nu le vrea sau dori ca asta vei primi.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!