Legile divine pentru indeplinirea dorintelor

Legile divine pentru indeplinirea dorintelor sunt in numar de trei pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera. Cele mai importante Legi divine pe care trebuie sa le respecti pentru indeplinirea dorintelor sunt: Legea comenzii, legea zeciulielii si legea bunavointei.

Legile divine pentru indeplinirea dorintelor

Legile divine pentru indeplinirea dorintelor

Legea comenzii…

Trebuie sa formulezi clar si cuantificabil ce vrei! Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante si cele care materializeaza. Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte clar.

Problema acestei legi este ca oamenii nu stiu ceea ce vor sau cer ceva ce nu le este de folos. Abia dupa ce primesc isi dau seama ca au cerut gresit, ca acel lucru nu era ceea ce aveau nevoie si astfel nu stiu ce sa faca in situatia data sau cu lucrul primit.

Asa ca atentie la ce cereti!

Nu trebuie sa faci multe polologhii. Nu te opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu te opreste nimeni sa il rogi si pe Dumnezeu sa te ajute.

“Cere si ti se va da!”

Legea zeciuielii…

I-al pe Dumnezeu partener in tot ceea ce faci, in afcerea ta si totul va spori si se va inmulti. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri, pe cel care ti-a dat ce ai, pe cel care ti-a sporit ce aveai. Zece la suta din ce primesti este partea partenerului tau – Dumnezeu. Platindu-ti partenerul cu 10% din castig, el va avea grija sa sporeasca si sa inmulteasca si mai mult ce ai ca si partea lui sa creasca si sa sporeasca.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

Legea bunavointei…

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine.

De unde dai, Dumnezeu da inzecit”

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!