Cum iti cresti vibratia corpului fizic

In functie de cum iti cresti vibratia corpului fizic asa va fi viata ta afectiv emotionala, sanatatea ta. Haide-ti sa vedem cum putem face acest lucru …

Ne ridicam vibratia iubindu-ti corpul fizic.

Ce inseamna sa iti iubesti corpul fizic?

Inseamna sa-ti pese de el, de felul cum arata, sa-l ingrijesti, sa-i acorzi atentia necesara. Sa mananci sanatos, sa nu inghiti orice iti pica in fata ochilor. Sa mancati moderat, nici prea mult nici prea putin. Controland poftele si lacomiile. Prin consumul scazut de zahar. Prin consumul de alimente in combinatii corecte.

Sa respiri profund, prin expunerea la soare, la aer proaspat, sa dormi suficient insa nu prea mult. Sa faci miscare in aer liber. Sa fi moderat in viata sexuala.

Cum iti cresti vibratia corpului fizic

Cum iti cresti vibratia corpului fizic?

Ne ridicam frecventa de vibratie prin purificarea corecta a corpului, tinand post, diete speciale, etc. Permitand Spiritului si Maestrilor sa ne curate celulele, linia genetica, linia ancestrala, karma si sa indeparteze virusii, ciupercile si bacteriile negative.

De asemeni, facem asta prin aducerea de Lumina mai multa in corpul fizic. Boala nu se poate dezvolta intr-un mediu luminos.

Ne ridicam frecventa de vibratie asigurandu-ne ca avem energie in chakrele inferioare. Ne asiguram ca chakrele noastre sunt echilibrate, cat si sistemul celor patru corpuri.

Ne ridicam frecventa de vibratie rostind afirmatii pentru sanatate si rugaciuni si cerand in mod constant Spiritului si Maestrilor sa mentina cel mai inalt nivel de functionare a corpului fizic.

Culorile hainelor pe care le purtati maresc sau micsoreaza frecventa energiei voastre. Utilizarea de mirodenii, ridica vibratia.

De ajutor sunt si ingerii vostri vindecatori, Dr. Lorphan si Vindecatorii Galactici. Lordul Arturus, Arcturienii si Maestrii care pot lucra asupra corpului vostru fizic in timp ce dormiti.

Una dintre cele mai bune modalitati de a va ridica vibratia este sa invocati pe Dumnezeu si Zeita direct, sa-i rugati sa va impregneze cu energia lor, sa va aseze energiile, sa echilibreze corpurile, sa echilibreze chakrele,  in timp ce dormiti. Puteti sa le cereti sa lucreze asupra oricarei zone din corpul vostru fizic care are nevoie de ajutor.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!