octombrie 16, 2019

4th Eye Activation, oferita de Gabriela Bogdan

4th Eye Activation a fost primit prin channeled de Mariah Windsong  in anul 2010.

Sistemul complet de Urim și Tumim va sprijina in a vedea  imaginea multidimensionala. Va ajuta, de asemenea, sa traduceti cu exactitate mesajele care sosesc in multe limbi sacre in constientizarea ta constienta.

Se spune ca Urim si Tumim fac parte dintr-un ansamblu de douasprezece pietre, pe care Inaltii Preoti israeliti le purtau intr-un colan de aur. Cele doua pietre, una de culoare alba Urim, si cealalta de culoare neagra, Tumim erau folosite de Marele Preot pentru a afla voia lui Dumnezeu in diferite situatii de cumpana pentru poporul israelit. Aceste pietre erau singura forma de ghicit ingaduita de Dumnezeu. Urim se poate traduce prin “lumina” sau “binecuvantare”, iar Tumim prin “intuneric” sau “blestem”. Cele doua pietre sunt o interpretare biblica a ying si yang-ului chinezesc sau o metamorfoza a binelui si raului.

4th Eye Activation

Cel de-al 4 lea ochi, ochiul din ceafa, sau Gura lui Dumnezeu,sau chakra Zeal, la momentul activarii complete de catre Luminile din Shamballa si Agharta va va ajuta la perceptia multi-dimensionala. Circuitul tri-dimensional este infuzate cu ajutorul Luminii Miscarii de Forta cu pana la 12 ori; pentru a lasa creierul si corpul vostru sa absoarba si sa foloseasca aceste frecvente de lumina inalta la capacitatea maxime. Va va ajuta sa traduceti fara gresala toate mesajele care vin din toate limbile sacre existente in mintea voastra constienta.
Dupa cum arata multe din traditiile sacre din istorie, Shamballa si Agharta au avut roluri centrale in Divinatie. Ele erau scrise in piatra pentru a determina vinovatia sau inocenta oamenilor si erau inscriptionate pe partea din fata a hainelor preotesti ale Marilor Preoti. Mai erau descrise ca „Lumini” sau lumini cristaline.
Rolurile pe care le joaca Shamballa si Agharta, pentru noi, sunt necesare pentru ca ele ne dezvaluie mai multe realitati. Pe masura ce frecventele se misca de-a lungul membranelor existente intre realitati si lumi, distorsia poate de asemenea aparea.
Cel de-al 4 lea ochi este punctul central al vederii multidimensionale si este localizat in spatele capului, chiar sub crestetul capului, putin deasupra Pernii de Jad. Perna de Jad este un punct sensibil situat la partea de sus a coloanei vertebrale. Mai este cunoscut si sub numele de punctul de chakra Bindu Kshetram.
Activarea „trezeste” Ochiul dvs al 4 lea. Nu mai este nevoie, acum, ca ochiul dvs al 3 lea sa performe mai multe functiuni deodata. Ve veti simti chiar mai putin presiune la nivelul fruntii. Activarea ochiului dvs al 4 lea va efectua mai multe functiuni in acelasi timp:
Cel de-al 4 lea ochi este locul vederii dvs multidimensionale si este localizat in spatele capului dvs, de dedesubtul chakrei coroanei putin deasupra Pernei Jadului. Perna Jadului este cel mai sensibil punct situat la partea de sus a coloanei vertebrale.
Amset Ochiul lui Horus ancoreaza aceste ochi si el reprezinta directia Sud din Aleph Beth. Este puntea de legatura dintre Creator si creatie. Simbolul sau, un berbec, reprezinta cele 4 puteri: echilibru, tarie, rezistenta si integritate. Aceste daruri fac parte din activarea celui de-al 4 lea ochi,sau chakra superioara,Gura lui Dumnezeu.

4th Eye Activation indeplineste mai multe functii simultan:

1) 4th Eye Activation cu energiile sacre ale lui Amset si ale lui Aleph.

2) Iti asigura abilitarea Urim Tumim

3) Crearea retelei cristaline tri-cromatice de rezonanta a circuitelor.

4) Vortexurile involburate al 4-lea ochi a lui Horus va acopera ochii.

5) Acordaj  la cele 12 Puteri de Forta ale Luminii.

4th Eye Activation, oferita de Gabriela Bogdan

Costul initierii 4th Eye Activation este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
4th Eye Activation Attunem, oferita de Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru 4th Eye Activation

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!